logo
امروز : دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۳۰
[ شناسه خبر : ۴۴۰۱۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
کارشناس هواشناسی استان زنجان:

دمای هوای زنجان به‌صورت محسوس کاهش می‌یابد

دمای-هوای-زنجان-به‌صورت-محسوس-کاهش-می‌یابد-
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: دمای هوا تا صبح چهارشنبه روندی کاهشی خواهد داشت که این کاهش دما در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه کاملاً محسوس است.

مرتضی قدیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه فعالیت سامانه بارشی طی امروز به فعالیت خود ادامه خواهد داد و در این مدت هوای استان ابری گاهی همراه با رگبار برف و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: وزش باد از بعد از ظهر امروز به حد نسبتاً شدید خواهد رسید که در برخی نقاط سبب کولاک برف خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وی گفت: دمای هوا در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با سرمای و یخبندان همراه است و دمای هوا تا صبح چهارشنبه روندی کاهشی خواهد داشت که این کاهش دما در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه کاملاً محسوس است.

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، سجاس خدابنده با دمای منفی ۱۵ درجه و روستای باش‌قشلاق گرماب با دمای مثبت ۷ درجه به‌ترتیب سردترین و گرم‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی استان هستند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر